Τηλ. 
210 2716810  e-mail:info@tentesalexilion.gr

ΤΕΝΤΕΣ ΑΝΤΙΡΙΔΕΣ

Η τέντα με αντηρίδα αποτελείται από έναν άξονα επάνω στον οποίο τυλίγεται το ύφασμα, από κάθετους μεταλικούς σωλήνες οι οποίοι λειτουργούν σαν οδηγοί για το άνοιγμα και το κλείσιμο της τέντας, και κολωνάκια που στηρίζονται στα κάγκελα του μπαλκονιού σας, όπου στηρίζεται η τέντα σας, πέραν από τη στήριξη της στη μαρκίζα.
Τέντα με αντηρίδα βλέπουμε στα περισσότερα μπαλκόνια και βεράντες. Οι αντηρίδες ουσιαστικά είναι οι ''οδηγοί'' της τέντας όπου σύρεται και ολισθαίνει. Είναι μια οικονομική και πολύ σταθερή λύση.

Εκτός από τις κλασσικές γαλβανιζέ σωλήνες έχετε και άλλες επιλογές, όπως της λευκής αντηρίδας και διαφόρων άλλων χρωματισμών ή της αντηρίδας από αλουμίνιο. Η επιλογή αλουμινίου ή γαλβανιζέ σωλήνα θα εξαρτηθεί και από το μέγεθος της τέντας για λόγους αντοχής. Η τέντα με αντηρίδα είναι ένα ιδανικό σύστημα για κάλυψη μεγάλων επιφανειών όπως το ρετιρέ.
Φυσικά μπορούμε να συνδυάσουμε και να προσαρμόσουμε το χρώμα της αντηρίδας με το χρώμα των αλουμινίων σας ή σε όποιο άλλο χρώμα εσείς επιθυμείτε βάφοντας τις σωλήνες της αντηρίδας με ηλεκτροστατική βαφή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Τέντες Αλεξήλιον Βιθυνίας 7,14231, Νέα Ιωνία
Τηλ. 210 2716810 e-mail:info@tentesalexilion.gr
fb https://www.facebook.com/tentesalexilion